MENU
Кожна страва — це невеличка подорож: соковиті овочі, зібрані з рідної землі, та аромати осіннього саду переплітаються у неповторні смаки. Відкривайте для себе нові грані знайомих продуктів, відчуйте тепло української культури в кожному шматочку.
tasting menu
chef's signature cources set
starters
tomato consommé with seasonal vegetables
marinated zucchini, with truffle cream cheese and tomato tapenade
smoked stracciatella with tomatoes
морський гребінець з мигдалем та соусом юдзу
salmon tartare with smoked cream cheese,peach,avocado and mousse
beef tartare with kimchi sauce and leek mousse
chicken liver patè in cherry jelly with candied beetroot
salads
салат із креветкою та маринованим ківі
hot starters
cachana porridge with pesto sauce and smoked stracciatella
scallops with cauliflower cream and edamame beans
asparagus with wild leek cream and mushroom mousse
donuts filled with beef riet
soups
borscht with ribs and smoked pear
green peas cream soup witn mint
main
corn and celery stew with smoked cheese mousse
zander fillet with green asparagus and zucchini
філе лосося з морквою та соусом з фенхелю
duck with beets and bird-cherries
chicken terrine with corn
beef with wild leek cream and morels
pork with roasted cabbage
desserts
yogurt mousse with pear and cardamom
крем-брюле з лимонним сорбетом
Lviv syrnyk with berries and blueberry sorbet