МЕНЮ
Кожна страва — це невеличка подорож: соковиті овочі, зібрані з рідної землі, та аромати осіннього саду переплітаються у неповторні смаки. Відкривайте для себе нові грані знайомих продуктів, відчуйте тепло української культури в кожному шматочку.
дегустаційний сет
дегустаційне меню від шефа на одну персону
стартери
томатне консоме з сезонними овочами
маринований цукіні, з трюфельним крем-сиром та тапенадою з томатів
копчена страчатела з томатами
морський гребінець з мигдалем та соусом юдзу
тартар з лосося з копченим крем-сиром
тартар з яловичини з соусом кімчі та мусом із зеленої цибулі
рatè з курячої печінки у вишневій глазурі та з буряковими цукатами
салати
салат із креветкою та маринованим ківі
гарячі закуски
качана каша із соусом песто та копченою страчателою
морські гребінці з кремом з цвітної капусти та бобами едамаме
спаржа з кремом зі шпинату та мусом з грибів
пончик з рієтом із яловичини
супи
борщ із ребрами та копченою грушею
крем-суп із зеленого горошка та м'яти
основні страви
рагу з кукурудзи та селери та мусом з копченого сиру
філе судака з зеленою спаржею та цукіні
філе лосося з морквою та соусом з фенхелю
качка з буряком та сезонними ягодами
терін з курчати з кукурудзою
яловичина з кремом із шпинату та зморшками
свинина з паленою капустою
десерти
йогуртовий мус із грушею та кардамоном
крем-брюле з лимонним сорбетом
львівський сирник з ягодами та сорбетом з лохини