МЕНЮ
Кожна страва — це невеличка подорож: соковиті овочі, зібрані з рідної землі, та аромати осіннього саду переплітаються у неповторні смаки. Відкривайте для себе нові грані знайомих продуктів, відчуйте тепло української культури в кожному шматочку.
дегустаційний сет
дегустаційне меню від шефа на одну персону
винний сет від сомельє на одну персону
подарунковий сертифікат на дегустаційний сет
осіннє меню
терін із гольця та гранітою з яблук та перцю тімут
тартар з яловичини з мусом бограч
олень з топінамбуром та чорними лисичками
осетр з кремом із селери та перцем тімут
копчена груша, соснові шишки та фундук
стартери
малиновий буряк зі страчателою, з кремом авокадо-яблуко, доповнений фундуком та лісовими ягодами
три текстури гарбуза зі страчателою та копченою грушею
карпачо із селери з трюфельною заправкою
тартар з лосося з маринованим гарбузом та червоною ікрою
рatè з курячої печінки у вишневій глазурі та з буряковими цукатами
українські спеціалітети до вина
салати
салат з морським гребінцем, апельсином та маринованим гарбузом
гарячі закуски
пончик з рієтом із яловичини
перлотто з двома видами грибів із мусом з фермерського копченого сиру
три текстури топінамбуру із крем-сиром, трюфелем та унагі з квасу
качана каша з селерою, трюфелем та сиром страчателла
морські гребінці з кремом з цвітної капусти та бобами едамаме, соусом з кукурудзи та чипсами норі
ріет з яловичини з мусом зі смаженої картоплі
супи
м'ясний бульйон з томленою яловичиною
борщ із ребрами та копченою грушею
грибна юшка з ерінгами, полентою та трюфелем
велюте з цвітної капусти з трюфелем
основні страви
качина грудка з рагу із лисичок та кукурудзи, з кремом з селери та чорним часником
стейк з лосося з трьома текстурами моркви та соусом з фенхеля
курятина су-від зі стейком з ерінгу
філе-міньйон з гратеном з селери та бебі-морквою
філе судака з фенхелем, кремом з цвітної капусти та соусом на основі фермерської молочної сироватки
свинина з паленою капустою
терін з лопатки ягня з кремом з цвітної капусти, соусом деміглас та часником-конфі
десерти
мус-чізкейк з кремом з фундука
львівський сирник з ягодами та сорбетом з лохини