НА ВЕРШИНІ ДЕЛІКАТНОГО СМАКУ

Панорамный ресторан авторской кухни

Панорамний ресторан Matisse, розташований на 15 поверсі готелю CITYHOTEL, стане справжнім подарунком для тих, хто цінує поєднання стилю, комфорту і висококласного сервісу. Повітряний дизайн, вишукана і багатогранна європейська кухня, гідний вибір міцних напоїв, багата винна карта і родзинка ресторану - приголомшливий вид на Київ з висоти пташиного польоту.

Як і у будь-якій справі, головне - це команда однодумців, тому з нами працюють тільки гідні професіонали своєї справи. Ми цінуємо якість і знаємо, як тримати сервіс на високому рівні.

Пориньте в елегантну розкіш, насолоджуючись гастрономічними дослідженнями і дивовижною столичною панорамою.

Ви в Matisse для того, щоб видихнути і розслабитися. Квапитися не потрібно; ви вже прийшли.

Поява нової фігури на ресторанному горизонті України і світу, ім'я якої Олена Мищенко, зв'язують з таким екзотичним поняттям як Community Chef.

В наші дні існує проблема ідентифікації реальних потреб гостя : ні Шеф-кухар, який весь час знаходиться на кухні, ні працівники залу, ні навіть власники бізнесу не можуть повноцінно виявити настрої і бажання публіки, відвідуючи заклад. Наявність грамотного посередника між залом і кухнею, рестораном і гостем - для Європи давно вже нормальна практика. Говорячи про зарубіжний досвід, доречно згадати, що Олена відвідала більше 1 000 ресторанів по всьому світу, у тому числі унікальні, закриті і найвідоміші. Спілкування з власниками, легендарними бренд-шефами такими як Джейми Олівер і інші дозволило Мищенко скласти правильну картину - творчий баланс взаємодії виробників послуги і їх споживача.Ось вже декілька років Алена не пропускає жодної гучної події в гастрономічному житті Лондона, Сан-Франциско, Парижу, Москви. (готова ділиться ексклюзивним матеріалом). Маючи прекрасну освіту в області економіки і юриспруденції, Мищенко звикла шукати до всього професійний підхід, що привело її в стіни Le Cordon Bleu в Пасадене, де вона стала першою і на даний момент єдиною студенткою з України. Усі вищезгадані чинники спровокували величезний інтерес професійних ЗМІ до її персони. Щоб не обмежуватися теорією, Олена узяла в управління один з кращих столичних ресторанів, паралельно формуючи фундамент для відкриття авторського закладу в США.

Олена займає активну соціальну позицію, веде фото блог в Instagram, який користується високою популярністю, що сформувало гостру потребу вивести його за рамки соціальної мережі в ширший і повноцінний формат. Фрази про тандем кухарського кітеля і швейцарських ROLEX все частіше мелькають у світській хроніці. Сама Олена Мищенко відноситься до подібного ажіотажу з щиро професійною скромністю, стверджуючи: "Тільки видатний гастрономічний простір може стати будинком для атмосфери істинного клієнтського сервісу
Новини та спеціальні пропозиції від Matisse